Welkom bij Beleef Buren.

In het hart van de Betuwe, nabij landgoed Marienwaerdt, het land van Flipje en Hanzestad Tiel, ligt de Oranjestad Buren. Buren is met haar centrale ligging in Nederland, midden in de Betuwe, de ideale bestemming voor jong en oud uit heel Nederland. Of je nu wil genieten op de terrasjes, wil winkelen in de unieke boetiekjes, Buren wil beleven tijdens één van haar vele evenementen of actief met vrienden, familie of collega’s de dag door wilt brengen. Bezoekers van binnen- en buitenland komen hier samen en genieten met volle teugen van alles wat deze stad met haar rijke historie te bieden heeft. 

Middenin het centrum van deze oude vestingstad is 'Beleef Buren' gevestigd. Beleef Buren is het startpunt van een bezoekje aan Buren. 


Bestel hier je eigen schatkaart.

De sleutel van de stad
Ga met het hele gezin, met een schatkaart op zoek naar de sleutel van de stad! Eén van de ganzen bij het riviertje de Korne heeft een bijzondere sleutel gevonden in de struiken langs het water. De sleutel van het verdwenen kasteel! De sleutel heeft een mooi plekje gekregen in het centrum van Buren. Ga samen op zoek naar alle geheimen van Buren, de ganzen, de ooievaars en natuurlijk de sleutel van de stad. Als aandenken aan Buren verdienen de kinderen een eigen sleutel van het kasteel.

Bestel hier je eigen schatkaart, voor 4,50 per kind en haal deze op de dag van uw bezoek op bij Beleef Buren. Zodra de oplossing bekend is kunnen de kinderen hun eigen sleutel ophalen bij Beleef Buren.

E-mailen
Instagram